Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

on 1 Σχόλιο

Λαγκάδια Αρκαδίας - Video Παρουσίαση του χωριού από τον Τάσο Γιαννικόπουλο

Λέγεται ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
Στο Video αυτό έχουν ενσωματωθεί πολλές και ποιοτικές φωτογραφίες, τις οποίες έχει τραβήξει ο Τάσος Γιαννικόπουλος από τα Λαγκάδια.
Συνεπώς η αξία του ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλάδες λέξεων.
Ευχαριστούμε τον Τάσο για την εξαιρετική αυτή παρουσίαση του χωριού του, το οποίο εντυπωσιάζει τον οποιονδήποτε επισκέπτη αλλά ειδικά για εμάς τους Σερβαίους και άλλους Κοντοχωριανούς, η παρουσίαση αυτή σημαίνει πολύ περισσότερα, γιατί εκτός όλων των άλλων μας θυμίζει όλα εκείνα που ζήσαμε στις γειτονιές του χωριού σαν μαθητές στο Γυμνάσιο Λαγκαδίων.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και για την ποιοτική φωτογραφία, που τράβηξε στο χωριό Σέρβου, που δείχνει την εκκλησία της "Κοίμησης της Θεοτόκου", την οποία και έχει αναρτήσει στο Panoramio.





Share/Bookmark

1 σχόλιο :

  1. Ευχαριστώ πολύ για τιμή που μου κάνατε να εντάξετε το βίντεο μου με εικόνες από το χωριό μου τα Λαγκάδια στην ιστοσελίδα του Σέρβου. Είναι αλήθεια ότι οι εικόνες αυτές δημιουργούν κοινά συναισθήματα και μας ταξιδεύουν στα μαθητικά μας χρόνια, τότε που ταυτόχρονα με την αναζήτηση της γνώσης δημιουργήθηκαν πολύ δυνατές φιλικές σχέσεις με όλα τα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα από του Σέρβου.
    Με εκτίμηση και φιλική διάθεση
    Τάσος Γιαννικόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία