Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

on 3 Σχόλια

Ιστοσελίδα Servou.gr - Επισκόπιση διετίας ή μόνο του έτους 2010 ?

Το ανωτέρω γράφημα δείχνει τα αναρτηθένα άρθρα από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας servou.gr.
Αν δει κανείς τα στατιστικά στοιχεία όχι με βάση τη διετία αλλά το έτος 2010 (Σειρά 1) φαίνεται ότι ο Διαχειριστής A έκανε σχεδόν όλη τη δουλειά μόνος του αφού ανάρτησε το 65,07 % των αναρτηθέντων άρθρων.
Αν όμως γίνει απολογισμός για όλο το χρόνο της λειτουργίας της ιστοσελίδας δηλαδή στη διετία (Σειρά 2) παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα.
Το ποσοστό των αναρτηθέντων άρθρων από τον Διαχειριστή A μειώνεται από 65,07 % σε 42,59 %.
Το ποσοστό των αναρτηθέντων άρθρων από το Διαχειριστή Γ αυξάνεται από 3,42 % σε 26,76 %.
Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από δημοσιευθέντα άρθρα στην εφημερίδα "Αρτοζήνος" και στην ιστοσελίδα.
Σε δημοσιευθέν άρθρο στην ιστοσελίδα με τίτλο "Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Γράφει ο Χ. Ι. Μαραγκός" αναφέρονται στατιστικά στοιχεία αναρτηθέντων άρθρων μόνο για το έτος 2010 και δεν γίνεται καμία αναφορά ότι στην ιστοσελίδα γίνονται και άλλες εργασίες που έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της ιστοσελίδας.
Σε άλλο άρθρο που δημοσιεύτηκε με τίτλο "Επισκόπιση ιστοσελίδας" γίνεται απολογισμός για όλο το χρόνο λειτουργίας της ιστοσελίδας, (δηλαδή εμπεριέχονται και τα στατιστικά στοιχεία των αναρτηθέντων άρθρων το έτος 2010) και γίνεται ενημέρωση των πατριωτών και για άλλες εργασίες που έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της ιστοσελίδας.
Δύο διαφορετικά άρθρα επί του αυτού αντικειμένου. Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις.
Για να ενημερωθεί κάποιος σωστά και να βγάλει τα συμπεράσματά του θα πρέπει να διαβάσει και τα δύο άρθρα. Αν διαβάσει μόνο το ένα δηλαδή εκείνο που έχει τον τίτλο "Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Γράφει ο Χ. Ι. Μαραγκός" θα έχει μια μονομερή και όχι σωστή ενημέρωση.
Και εκφράζουμε την απορία... Δεν το κατάλαβε αυτό η "Επιτροπή Διαχείρισης της Ιστοσελίδας" που έχει την αρμοδιότητα να ελέγχει και να εγκρίνει τα προς δημοσίευση άρθρα ?
Οι πατριώτες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το θέμα αυτό - και όχι μόνο - μπορούν να καλέσουν το σύνδεσμο:  
https://docs.google.com/present/edit?id=0AYg0OsiDWJk1ZGR0bWZnbnBfMTk2ZnFkbXc0aGg&hl=en&authkey=CPKsmIIG



Share/Bookmark

3 σχόλια :

  1. Σας διάβαζα από τα παλιά την εφημερίδα σας αρτοζίνο και με τις λίγες ή πολλές οξύτητες χαιρότανε η καρδιά μου για την πρόοδό σας και όταν φτιάξατε και την ιστοσελίδα τότε είπα, αυτοί είναι Αρκάδες, οι γνήσιοι, οι προοδευτικοί Γορτύνιοι! Όταν έμαθα και είδα την ιστοσελίδα σας, θαύμασα την πρόοδο σας και είπα: Τι φωτισμένα μυαλά υπάρχουν!... Όταν όμως διάβασα στην εφημερίδα, τα στατιστικά στοιχεία, με αγωνία είπα: Να η προβολή του ενός… Η γκρίνια, η καταστροφή, σύντομα θα έλθει. Εμπήκε ο διάβολος και έκατσε στη μέση!... Κάντε ξόρκια… Βάλετε λιβάνια και φέρτε γρήγορα τον παπά για να τον διώξει… μήπως και κάτι γλυτώσει… Κρίμα- κρίμα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν τριών ειδών ψεύδη: τα συνήθη, τα καταστρεπτικά και η στατιστική.
    (Βενιαμίν Ντισραέλι, 1804-1881, Άγγλος Πρωθυπουργός)

    Μια μισή αλήθεια είναι συνήθως λιγότερο από τη μισή
    (Bern Williams, Αμερικανός προγραμματιστής)

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    Ένας τρόπος και μάλιστα ο χειρότερος, για να πει κάποιος ένα μεγάλο ψέμα, είναι να χρησιμοποιήσει την αλήθεια, τη μισή όμως. Και τότε βέβαια το ψέμα καθίσταται επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα ειπεί, μισή αλήθεια από εδώ, μισή αλήθεια από εκεί και ο διάβολος στην μέση. Και το άλλο που γράφει ο άλλος, για αλήθεια, ή χαριτολογώντας, με τoν παπά και το λιβάνι… ο διάβολος θα φύγει!…. Για φωνάξτε κανά γιατρό, από τους πολλούς που έχετε, μήπως βρείτε την γιατρειά σας… μη γίνετε σκορποχώρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία