Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

on 1 Σχόλιο

Η Αγία Σοφιά (σαν Μουσείο) - Εικονική περιήγηση με πανοραμικές φωτογραφίες 360°

Σε αυτή ειδικά τη χρονική περίδο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας κατά την οποία όλοι ή επί το ορθότερο σχεδόν όλοι ζούμε τις δυσάρεστες συνέπειες, τα ταξίδια και ο τουρισμός ακόμη και σε γειτονικές χώρες είναι μια απαγορευμένη πολυτέλεια. Αρκεστείτε λοιπόν στις εικονικές περιηγήσεις που ενσωματώνονται στα άρθρα του ιστολογίου μας, οι οποίες έχουν επιλεγεί με ποιοτικά κριτήρια και μάλλον προσφέρουν το ίδιο σχεδόν θέαμα με τις πραγματικές περιηγήσεις. Ειδικά για τη συγκεκριμένη εικονική περιήγηση έχουμε τη γνώμη ότι είναι εξαιρετικά ποιοτική και προσφέρει ένα πραγματικό υπερθέαμα. Αρκεί να έχετε την υπομονή να περιμένετε να κατεβαίνουν κανονικά οι φωτογραφίες. (Σε όλες τις περιπτώσεις εμφανίζεται λεπτή οριζόντια μπάρα που δείχνει την πρόοδο της φόρτωσης). Για την κίνηση εκτός από τη χρήση των ειδικών κουμπιών, μπορείτε να κινηθείτε προς κάποια κατεύθυνση πιέζοντας και κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικού και σέρνοντας το δείκτη (που αλλάζει σχήμα) προς αυτή την κατεύθυνση.





Share/Bookmark

1 σχόλιο :

  1. Πολύ καλό!... Εξαιρετικό, θαυμάσιο να θαυμάζει κανείς, τα θαυμάσια, θαμαστά, ποιήματα φαντασίας, νου, χεριών ανθρώπων…. Άκοπα!... Ανέξοδα!... Αξίζουν συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες, για την άριστη δουλειά τους! Αλλά και πολύ περισσότερο στους ηγέτες, που τέτοια θαυμαστά που υπάρχουν στην χώρα τους, ξέρουν να τα προβάλουν για να συγκινούν την οικουμένη!.. Για οικονομικούς, πολιτιστικούς σκοπούς δικούς τους.
    Θα ήθελα, εύχομαι και οι δικοί μας, να παραδειγματιστούν, τα ίδια, τα ανέξοδα, για την χώρα μας να κάνουν!...
    Παινέματα πρέπει πολλά στους διαχειριστές του bloog που τέτοια αναρτούν, να χαίρεται, να αγάλλεται, πνεύμα, ψυχή ανθρώπου και να διαχέεται παντού η γνώση!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία