Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

on 2 Σχόλια

Σέρβου Αρκαδίας - Λαογραφικά Στοιχεία, οι Τούρλες

Λαογραφικά στοιχεία.
Το κατωτέρω απόσπασμα συμπεριλαμβάνεται σε βιβλίο του συμπατριώτη μας Λογοτέχνη και Λαογράφου Θ. Κ. Τρουπή, τη Λαογραφική έκδοση "Σκαλίζοντας τις Ρίζες μας ΣΕΡΒΟΥ".





Share/Bookmark

2 σχόλια :

  1. Πολύ καλή δουλειά κάνεις που αναδημοσιεύεις αυτούσια λαογραφικά στοιχεία από το βιβλίο του αείμνηστου Θ.Κ.Τρουπή!!!.
    Αυτό πρέπει να κάνει και το ΔΣ του Συνδέμου μας να τα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα μας τα έργα όλων των πατριωτών που είναι ελεύθερα δημοσίευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για το ευγενικό σχόλιό σου αγαπητέ Γορτύνιε -ΙΣΒ.
    Το Δ.Σ του Συνδέσμου έχει θεσμοθετημένη υποχρέωση να τα κάνει όλα αυτά που προτείνεις από τον Κανονισμό της ιστοσελίδας.
    Μεταφέρω τη σχετική παράγραφο όπως ακριβώς γράφεται στον Κανονισμό της ιστοσελίδας.
    Αρθρο 7 παράγραφος 5.
    « 5. Σκόπιμο είναι να καταβληθεί προσπάθεια ώστε το μεγαλύτερο ποσοστό του έργου των Σερβαίων Λογοτεχνών και Συγγραφέων να ψηφιοποιηθεί και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα (ίσως να μην γίνουν επανεκδόσεις των βιβλίων τους). Το έργο αυτό αποτελεί την πεμπτουσία της ιστορίας και της ζωής του χωριού και των πατριωτών και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. »
    Επειδή όμως αυτά που γράφουμε και συζητούμε εδώ είναι περισσότερο από βέβαιο ότι δεν πρόκειται να τα δούν και να τα διαβάσουν τα μέλη του Δ.Σ καλό θα ήταν αυτά τα θέματα να τα συζητήσετε στο Δ.Σ. και να αναζητήσετε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις θεσμοθετημένες από τον Κανονισμό της ιστοσελίδας υποχρεώσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία