Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

on Δημοσίευση σχολίου

Σέρβου Αρκαδίας - Η ιστοσελίδα μας Servou.gr

Σέρβου Αρκαδίας - Η ιστοσελίδα Servou.gr

Τα στατιστικά στοιχεία των hits που εμφανίζονται στην κάρτα είναι ορατά, αλλά σε άλλη μορφή, σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη στην ιστοσελίδα Servou.gr.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το δημοφιλέστερο άρθρο της ιστοσελίδας Servou.gr είναι το Chat Room με 45.791 Hits. (Θα ήταν πολύ καλό αν ήταν και αληθινό !)

Με την ιδιότητα του απλού εγγεγραμμένου μέλους αλλά και την ιδιότητα του πρώην Διαχειριστή κατά τα πρώτα στάδια της λειτουργίας της ιστοσελίδας έχω να κάνω μια φιλική υπόδειξη/σύσταση που έχει ως αποδέκτες όλους τους πατριώτες και φίλους του χωριού Σέρβου, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Σερβαίων και τους Διαχειριστές της ιστοσελίδας Servou.gr.

Πατριώτες και φίλοι του χωριού: Μην κάνετε εγγραφή μέλους στην ιστοσελίδα Servou.gr αν δεν έχετε πραγματικό ενδιαφέρον για την ιστοσελίδα και δεν έχετε πρόθεση για επικοινωνία και ενεργό συμμετοχή.
Αν έχετε μόνο την περιέργεια να δείτε τι λένε οι Σερβαίοι μεταξύ τους στο χώρο αυτό... σας πληροφορώ ότι μιλάνε ελάχιστα και δεν λένε τίποτε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
Αυτά μπορείτε να τα δείτε καλύτερα στο FACEBOOK... Σίγουρα γνωρίζεστε μεταξύ σας και ξέρετε και το Facebook και τις ομάδες που λειτουργούν εκεί.

Στους Διαχειριστές και τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου επίσης έχω να κάνω κάποια σύσταση/υπόδειξη και ελπίζω να μην παραξηγηθώ για αυτή μου την παρέμβαση.
Αν θέλετε να γίνει αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας της ιστοσελίδας θα πρέπει εσείς πρώτοι να δίνετε το παράδειγμα. Θα πρέπει να βάζετε θέματα προς συζήτηση και την αρχή της συζήτησης θα πρέπει να την κάνετε εσείς πρώτοι, τα μέλη του Δ.Σ.  Μόνο έτσι θα φανεί το ενδιαφέρον σας για επικοινωνία με τους πατριώτες και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχετε κάποια ελπίδα να βρήτε συνεργάτες, να πάρετε πληροφόρηση για διορθώσετε λάθη, να επιλύσετε τεχνικά προβλήματα της ιστοσελίδας και να αντλήσετε χρήσιμες ιδέες για καρατήσετε στο επιθυμητό ποιοτικό επίπεδο την ιστοσελίδα.

Μπορεί να μην γίνεται χρήση αυτής της δυνατότητας από τους πατριώτες σε καθημερινή βάση - και αυτό σε κάποιο βαθμό είναι αναμενόμενο και φυσικό - αλλά και ένα σχόλιο να γίνει μέσα σε ένα τρίμηνο ή ένα εξάμηνο εσείς θα πρέπει να το δείτε αυθημερόν ή το αργότερο την επόμενη μέρα και να το χειριστείτε ανάλογα. Σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας της Ιστοσελίδας το θέμα της παρακολούθησης και της σωστής λειτουργίας και διαχείρισης της ιστοσελίδας είναι συλλογικό και αφορά ολόκληρο το Δ.Σ και όχι μόνο το άτομο που με τη δική σας απόφαση και έγκριση έχει οριστεί ως Διαχειριστής. Υπάρχει και η λεγόμενη "Επιτροπή Διαχείρισης της Ιστοσελίδας" αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ θα πρέπει να προσφέρουν βοήθεια σε απλά... πολύ απλά θέματα, όπως είναι η παρακολούθηση του συγκεκριμένου χώρου της ιστοσελίδας... του Chat Room.
Αν καλέσετε το χώρο του Chat Room, σήμερα στις 3-10-2014 θα διαπιστώσετε ότι έχουν αναφερθεί μέλη και έχουν κάνει σχόλια που παραμένουν αναπάντητα.   ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 ΧΔ


Share/Bookmark

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία