Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

on 2 Σχόλια

Ιστοσελίδα Servou.gr - Ενημέρωση πατριωτών για το περιεχόμενο μη δημοσιευθέντος άρθρου



Για την ενημέρωση των πατριωτών δημοσιεύουμε το κατωτέρω άρθρο, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε με επιστολή του Προέδρου του Συνδέσμου συζητήθηκε στη σύσκεψη του Δ.Σ του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στις 7-4-2016 και ομόφωνα κρίθηκε ως μη δημοσιεύσιμο.
Αποφασίστηκε  να  αρχειοθετηθεί στα βιβλία του Συνδέσμου.

Το γράφουμε όπως ακριβώς το λέει η  σχετική επιστολή που λάβαμε.
Δεν υπάρχει κανένα σκεπτικό ή αιτιολόγηση αυτής της απόφασης.
Καλό θα ήταν να μας έλεγαν και το λόγο ή τους λόγους για τους οποίους το κείμενo αυτό εκρίθη μη δημοσιεύσιμο.
'Ενας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το ιστολόγιό μας είναι για να υπηρετήσει τη διαφάνεια και την ενημέρωση των πατριωτών ειδικά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Ακολουθεί το κείμενο του υποβληθέντος και μη δημοσιευθέντος άρθρου.

Παγκόσμιος ιστός WWW, FACEBOOK και ιστοσελίδα Servou.gr

του Χρήστου Δημητρόπουλου

Πρόσφατα παρατήρησα να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Servou.gr άρθρα των οποίων το κείμενο προέρχεται από δημοσιεύσεις, κοινοποιήσεις  ή αναδημοσιεύσεις Posts που έχoυν  δημοσιευτεί στο Facebook.
Αναφέρω ενδεικτικά ένα από τα άρθρα αυτά.
Είναι το άρθρο με τίτλο «Σύγχρονοι προβληματισμοί από την Ελένη Θ. Τρουπή-Burillon» που δημοσιεύτηκε στις 17-3-2016.
Αναδημοσιεύσεις γίνονται πάρα πολλές στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες και ιστολόγια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν εκείνος που κάνει τις αναδημοσιεύσεις κάνει ρητή αναφορά στην πηγή (ιστοσελίδα ή ιστολόγιο) από την οποία αντλεί το αναδημοσιευόμενο κείμενο.
Τέτοιες αναδημοσιεύσεις έχουν γίνει αρκετές και στην ιστοσελίδα Servou,gr.

Εκείνο που δεν συνηθίζεται καθόλου.... είναι να γίνονται αναδημοσιεύσεις σε ιστοσελίδες και ιστολόγια κειμένων που έχουν δημοσιευτεί σε Posts προσωπικών σελίδων του Facebook.

Και αυτό δεν μπορεί να είναι συμπτωματικό και τυχαίο κατά τη γνώμη μου.

To Facebook ως πλατφόρμα επικοινωνίας έχει σχεδιαστεί και έχει ως σκοπό να φέρει σε επικοινωνία το εγγεγραμμένο μέλος με κοντινούς του ανθρώπους και να μοιράζεται πράγματα μαζί τους.

Για να καταστεί δυνατή αυτή η διασύνδεση και επικοινωνία και να μπορέσει κάποιος να δει δημοσιεύσεις που γίνονται στο Facebook πρέπει να δώσει τα στοιχεία του και να κάνει την εγγραφή του για να γίνει μέλος του FACEBOOK.

Και για του λόγου το αληθές κατωτέρω βλέπουμε τη φωτογραφία της αρχικής εισαγωγικής σελίδας του Facebook.


Αφού έτσι μας τα λένε δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο FACEBOOK έχει σχεδιαστεί για να είναι ορατό και προσβάσιμο μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του FACEBOOK.
Δεν το έχουν φτιάξει διαφορετικά, ώστε το περιεχόμενο να είναι ορατό και προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου (WWW).

Την ιστοσελίδα Servou.gr που είναι δημόσια την βλέπουν όλοι.
Κάποιοι χρήστες μπορεί να έχουν κάνει εγγραφή και να είναι μέλη του Facebook και κάποιοι άλλοι να μην είναι.

Αν κάποιος που είναι μέλος του Facebook και υπό αυτή του την ιδιότητα βλέπει περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο Facebook τεχνικά έχει τη δυνατότητα να το αντιγράψει και να το μεταφέρει σε κάποια ιστοσελίδα ή ιστολόγιο με μια πολύ εύκολη και απλή διαδικασία που όλοι μας γνωρίζουμε με τη μέθοδο της Αντιγραφής και Επικόλλησης (Copy - Paste) και με αυτόν τον τρόπο να κάνει το περιεχόμενο αυτό ορατό και σε επισκέπτες που δεν έχουν κάνει εγγραφή στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook.

Δεν ξέρω αν αυτό επιτρέπεται ή απαγορεύεται από τους όρους χρήσεως της πλατφόρμας του Facebook.

Καλό όμως είναι να το ψάξετε αυτό γιατί σίγουρα έρχεται σε αντίθεση με τη βασική αρχή της πλατφόρμας του Facebook.... σύμφωνα με την οποία το περιεχόμενο γίνεται ορατό και προσβάσιμο μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του Facebook.

Δεν λέω ότι αυτό είναι παράνομο και ότι δεν επιτρέπεται γιατί δεν το ξέρω αυτό, αλλά σας συνιστώ να το ψάξετε μήπως είναι παράνομο ή έστω αντιδεοντολογικό....

'Ισως θα μπορούσε κάποιος να πει και να υποστηρίξει την άποψη ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν εκείνος που το αναδημοσιεύει στην ιστοσελίδα ή το ιστολόγιο έχει τη σύμφωνη γνώμη και τη  συγκατάθεση εκείνου που έχει κάνει  την αρχική  δημοσίευση στο Facebook.

Αυτή είναι μια θέση που μπορεί και να μην είναι και η σωστή, αφού αντιστρατεύεται τη βασική αρχή που ορίζει η πλατφόρμα του Facebook, η οποία με σαφήνεια λέει ότι το περιεχόμενο του Facebook είναι ορατό μόνο στα μέλη του Facebook.
Βλέπε για μια ακόμη φορά την αρχική εισαγωγική σελίδα του Facebook..




Μπορεί να μην υπάρχει κάποια ρητή απαγόρευση στους όρους χρήσεως του Facebook.
Δεν έχω τον χρόνο ούτε την αρμοδιότητα να το ψάξω και να σας το αναφέρω.

Καλό όμως είναι να το ψάξετε εσείς αυτό γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια προσωπική ιστοσελίδα που ο καθένας με ατομική του ευθύνη μπορεί και να αυτοσχεδιάσει, αλλά πρόκειται για την ιστοσελίδα του χωριού, την ιστοσελίδα Servou.gr.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα.


Τώρα θα μιλήσω και θα εκφραστώ με την ιδιότητα του απλού χρήστη και επισκέπτη της  ιστοσελίδας.... και θα θέσω κάποια ερωτήματα στους Διαχειριστές και την Επιτροπή Διαχείρισης της Ιστοσελίδας:

Δημοσιεύετε ένα περιεχόμενο από το Facebook και με διευκολύνετε να δω κάτι που δεν δικαιούμαι.
Αυτό είναι μια εξυπηρέτηση... την οποία ούτε τη ζήτησα ούτε και την επιθυμώ.

Κάνοντας όμως αυτή τη δημοσίευση μου μεταφέρετε προσωπικές θέσεις και απόψεις του αρθρογράφου χωρίς να μου δίνετε ταυτόχρονα και όλες τις δυνατότητες που έχει ένα μέλος του Facebook...

Στην ουσία δεν μου δίνετε απολύτως τίποτε, γιατί αν θέλω να βλέπω περιεχόμενο από το Facebook αυτό μπορώ να το εξασφαλίσω και μόνος μου.
 
Κάνω και εγώ μια εγγραφή και γίνομαι μέλος του Facebook και αποκτώ πρόσβαση στο περιεχόμενο του Facebook και βλέπω ότι με ενδιαφέρει χωρίς να χρειάζομαι ενδιάμεσους.

Γιατί η ιστοσελίδα Servou.gr στη συγκεκριμένη περίπτωση ενεργεί ως ενδιάμεσος.
Στη συνέχεια κάνω και αιτήματα φιλίας και γίνομαι φίλος με εκείνους που γουστάρω και έχω τα ίδια ενδιαφέροντα και έτσι βλέπω και όλα τους τα Posts και όχι μόνο εκείνων αλλά και των φίλων τους...
Και έχω πολλά ακόμη πλεονεκτήματα.
Μπορώ να κάνω φιλοφρονήσεις και σχόλια στα δημοσιεύματα που γίνονται και άλλα πολλά.

Ξέρετε ήδη ότι εκατοντάδες συμπατριώτες μας έχουν γίνει μέλη του Facebook και έχουν κάνει εγγραφή και σε ομάδες σχετικές με το χωριό και όχι μόνο σε Δημόσιες Ομαδες όπως είναι η ομάδα Servou Lovers αλλά και κλειστές όπως είναι η ομάδα ΕΔΩ ΣΕΡΒΟΥ.

Δεν έχει μείνει κανένας νέος εκτός του Facebook και δεν είναι μόνο οι νέοι.
Δεν έχουν μείνει απέξω ούτε και οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και αυτό είναι ψυχολογικό, αφού εκεί βρίσκουν παλιούς γνωστούς και φίλους και έχουν την ανάγκη της συντροφιάς έστω και της εικονικής.

Αν έχει μείνει κάποιος απέξω το έχει  κάνει με συνειδητή επιλογή... είναι γιατί δεν θέλει να είναι μέλος του Facebook.


'Ενα μέλος του Facebook που βλέπει κάποιο Post με την ιδιότητα του φίλου ή του μέλους κάποιας ομάδας στην οποία συμμετέχει έχει και τη δυνατότητα να το σχολιάσει.
'Εχει τη δυνατότητα να εκφραστεί και να πει αν του αρέσει (LIKE) και τώρα τελευταία να εκφράσει και τα αισθήματα που του δημιουργούνται, όταν θα διαβάσει αυτό το Post...


 


Στην ιστοσελίδα αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει αφού δεν μπορεί ο χρήστης να κάνει σχόλια και κριτική για το άρθρο που δημοσιεύεται.

Συνεπώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα....

Δημοσιεύεται ένα άρθρο που κατά τη γνώμη των Διαχειριστών και της Επιτροπής Διαχείρισης είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο, αλλά ο χρήστης της ιστοσελίδας δεν έχει καμία δυνατότητα να το κριτικάρει και να το σχολιάσει... σε αντίθεση με το εγγεγραμμένο μέλος του Facebook που μπορεί εκεί να εκφραστεί και να διατυπώσει τη δική του άποψη.


Στο Facebook υπάρχει και περιεχόμενο που δεν είναι Δημόσιο.
Με τις ρυθμίσεις απορρήτου που κάνει εκείνος που δημοσιεύει τα Posts μπορεί να το κάνει ορατό μόνο στους φίλους του και όχι και στα απλά μέλη του Facebook.

Σαν απλό μέλος του Facebook θέλησα να δω το Post αυτό, εκεί όπου έγινε η αρχική δημοσίευση.
Μπήκα στο Facebook και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Servou.gr δεν είναι ορατό.

Και δεν είναι ορατό γιατί εκείνος που το δημοσίευσε προφανώς έχει ορίσει αυτό το περιεχόμενο να μην είναι δημόσιο στο οποιοδήποτε μέλος του Facebook αλλά μόνο στους φίλους του..

Με τη δημοσίευση όμως που έγινε ιστοσελίδα αυτό το περιεχόμενο έγινε ορατό όχι μόνο στους φίλους, αλλά στον οποιονδήποτε επισκέπτη της ιστοσελίδας ακόμη και σε εκείνους που δεν έχουν κάνει εγγραφή στο Facebook.
Αυτό φαίνεται πολύ καλά αν προσέξουμε το σχεδιάγραμμα που εμφανίζεται στην κατωτέρω φωτογραφία.


Φαίνεται ότι ο Διαχειριστής που έκανε τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα έχει την ιδιότητα του φίλου και θέλησε να κάνει τη δική του υπέρβαση και το δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του χωριού για να το δούν όλοι και όχι μόνο οι φίλοι ή τα απλά μέλη του Facebook.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε με ή χωρίς τη συγκατάθεση εκείνου που έκανε την αρχική δημοσίευση στο Facebook, αλλά ακόμη και αν η δημοσίευση αυτή έγινε με τη συγκατάθεσή του αυτό είναι αφύσικο και αντιδεοντολογικό.
Το έψαξα πάρα πολύ στο Διαδίκτυο για να δω αν κάτι παρόμοιο συνηθίζεται και γίνεται και από άλλους.
Δεν βρήκα κανέναν άλλο που να κάνει παρόμοια χρήση.
Μπορούμε λοιπόν να πούμε σχεδόν  με απόλυτη βεβαιότητα ότι μόνο οι Σερβαίοι το κάνουν αυτό και κανένας άλλος.
Και όταν βλέπουμε ότι κανένας άλλος δεν κάνει το ίδιο ή κάτι ανάλογο με αυτό που κάνουμε εμείς σε Πανελλαδικό και σε Παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει να προβληματιστούμε και να ψαχτούμε μήπως αυτό που κάνουμε μόνο εμείς και κανένας άλλος είναι λάθος.

Υποθέτω ότι η δημοσίευση αυτή έγινε με τη συγκατάθεση εκείνου που έκανε την αρχική δημοσίευση στο Facebook, αλλά είναι πολύ παράξενο ότι στο Facebook δεν έχει αλλάξει η αρχική ρύθμιση του απορρήτου, ώστε αυτά τα συγκεκριμένα Posts να γίνουν ΔΗΜΟΣΙΑ και ορατά και στα απλά μέλη του Facebook.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να αλλάξει αυτή η ρύθμιση.
Αφού δεν έχει αντίρρηση για τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα θα πρέπει να αλλάξει και τη ρύθμιση απορρήτου και στο Facebook και να γίνει Δημόσια.

'Οπως γνωρίζουν σχεδόν όλοι οι συμπατριώτες μας έχω και την ιδιότητα του πρώην Διαχειριστή της Ιστοσελίδας Servou.gr και ότι διατηρώ από πολλά χρόνια προσωπική ιστοσελίδα και ιστολόγιο. 
Είμαι σε θέση λοιπόν να αντιληφθώ  κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την σωστή οργάνωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και άλλα τινα που έχουν σχέση με την κατεύθυνση και τη δεοντολογία που εφαρμόζεται στο WWW.

Στις Ιστοσελίδες που έχουν τις προδιαγραφές της δικής μας ιστοσελίδας - που είναι η πλατφόρμα Joomla - κάτω από τα άρθρα που δημοσιεύονται τοποθετούνται εικονίδια για να διευκολύνεται ο χρήστης να μοιράσει με ευκολία το περιεχόμενο που κρίνει ενδιαφέρον στα κοινωνικά δίκτυα.


Τέτοια δίκτυα είναι το Facebook, το Twitter και άλλα.
Υπάρχει ειδικό πρόσθετο πρόγραμμα που παρέχεται δωρεάν και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία να εγκατασταθεί στην ιστοσελίδα και να διευκολυνθεί αυτό το μοίρασμα του περιεχομένου.

'Εχω λοιπόν τη γνώμη ότι έχει έρθει ο καιρός να εγκατασταθεί αυτό το πρόσθετο.
Είναι κάτι το πολύ απλό και αφού διευκολύνει τους χρήστες και επισκέπτες της ιστοσελίδας να κοινοποιήσουν αυτό το περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα θα πρέπει να μπεί.

'Ετσι αντί να κοινοποιούμε και να δημοσιεύουμε εμείς περιεχόμενο από το Facebook στην ιστοσελίδα θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα της κοινοποίησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας στο Facebook.

Ετσι θα προβληθεί καλύτερα και το Χωριό μας, η ιστορία του, η παράδοσή του και η κουλτούρα του.

Σε όλα τα προσωπικά ιστολόγια υπάρχει αυτή η δυνατότητα και αν κάποιος θελήσει να κάνει μια προσεκτική έρευνα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι οι ιστοσελίδες που εξακολουθούν να μην προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα είναι ελάχιστες.

Ας κάνουν λοιπόν οι Διαχειριστές αυτή την μικρή αναβάθμιση της ιστοσελίδας, γιατί αυτή είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αν αντιμετωπίσουν κάποια δυσκολία ή τεχνικό πρόβλημα - υποθετική περίπτωση και όλως απίθανη - οι παλιοί Διαχειριστές (Μαρίνος Ρουσιάς και εγώ αν χρειαστεί) μπορούμε  να βοηθήσουμε  όπως έχουμε κάνει και σε άλλες  ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.


Καλό θα ήταν να γίνει και κάποια άλλη αναβάθμιση στην ιστοσελίδα.

Να δοθεί η δυνατότητα στους χρήστες και επισκέπτες να κάνουν κριτική και σχόλια κάτω από τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Δεν είναι ανάγκη αυτή η δυνατότητα να δοθεί σε όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Μπορεί να δοθεί μόνο σε επιλεγμένα άρθρα που εκφράζουν προσωπικές απόψεις και χρήζουν κριτικής και σχολιασμού.
Τέτοια άρθρα είναι εκείνα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Αρθρα και Στοχασμοί».
Στην κατηγορία αυτή έχουν τοποθετηθεί και τα συγκεκριμένα άρθρα που προαναφέραμε στα οποία αναδημοσιεύεται περιεχόμενο από το Facebook.

Αν είχαμε βάλει αυτή τη δυνατότητα θα μπορούσε να γίνει εκεί μια πολιτισμένη συζήτηση που θα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον.... αφού θα μπορούσαν να διατυπωθούν και άλλες θέσεις και απόψεις διαφορετικές από εκείνες του αρθρογράφου.

Με την ευκαιρία της υποβολής του παρόντος, θα μπορούσα και από εδώ να σχολιάσω αυτά τα άρθρα αλλά δεν θα το κάνω.
Δεν θέλω να παραξηγηθώ γιατί ο αντίλογος δεν αρέσει σε κανέναν.
Σέβομαι και αντιλαμβάνομαι ως ορθή την επιλογή εκείνου που έκανε την αρχική δημοσίευση στο Faceboοκ να τα δημοσιεύσει όχι ως Δημόσια αλλά με δική του επιλογή τα κοινοποίησε μόνο στους φίλους του.
Και οι φίλοι για να παραμείνουν φίλοι στο Facebook δεν κάνουν αντιπαραθέσεις και έντονη κριτική στα δημοσιεύματα των φίλων, οι οποίοι πολλές φορές εκφράζονται με υπερβολές.
Αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα στο Facebook....
Εφαρμόζεται εκεί στην πράξη αυτό που λέγεται ....
«Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».


'Οταν όμως το περιεχόμενο ξέρουμε ότι θα τύχει ευρύτερης δημοσιότητας και δεν θα μείνει μόνο μεταξύ φίλων θα πρέπει και το ύφος και το περιεχόμενο να είναι διαφορετικό.
Δεν λέμε εκεί τους πολιτικούς «τομάρια»...
Μπορούμε να τους πούμε φιλοτομαριστές που είναι κάτι παρόμοιο και θα είμαστε μέσα γιατί με τη λέξη αυτή λέμε ότι ενδιαφέρονται μόνο για το δικό τους ατομικό συμφέρον και αδιαφορούν για όλα τα υπόλοιπα.
Και εγώ έχω παρόμοια άποψη με τον αρθρογράφο για τους πολιτικούς, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τους δικούς μας τους 'Ελληνες πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών (και της σημερινής Κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένων), που έχουν οδηγήσει τη χώρα στη σημερινή δυσάρεστη κατάσταση.
Αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις γιατί πολιτικός ήταν και ο Καποδίστριας και ο Παναγιώτης ο Κανελλόπουλος και ο Χαρίλαος Τρικούπης και αρκετοί άλλοι που θα ήταν άδικο να τους βάλουμε και αυτούς στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους.


ΧΔ

*********
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το παρόν άρθρο υποβλήθηκε στις 26-3-2016 ώρα 19.30
Παρακαλώ να δημοσιευτεί στην Ιστοσελίδα καθώς και στην εφημερίδα «Αρτοζήνος»
Νομίζω ότι η κατάλληλη κατηγορία για να ενταχθεί στην ιστοσελίδα είναι εκείνη που βάζουμε «Τα Μηνύματα Επισκεπτών»
γιατί  με το άρθρο αυτό διατυπώνω θέσεις και προτάσεις με την ιδιότητα του απλού επισκέπτη της ιστοσελίδας.
Θα χρειαστεί να κάνετε και κάποια απάντηση επι του κειμένου αυτού...
Το κείμενο της απάντησής σας επιθυμώ να γίνει δημόσια γνωστό και να γραφτεί στη συνέχεια του δικού μου κειμένου
όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν σε σχόλια και μηνύματα Επισκεπτών της ιστοσελίδας.
ΧΔ
********







Share/Bookmark

2 σχόλια :

  1. Χρήστο καλημέρα. Όλα αυτά, είναι καλά, ηθικά, ωραία, νόμιμα, δίκαια και ωφέλιμα. Αλλά, για να εφαρμοστούν θέλουν ανθρώπους, χρόνο, κόπο και εμπεριστατωμένη επιστημονική στην πληροφορική γνώση. Την οποία εγώ τουλάχιστον δεν έχω [ διευκρινίζω δεν μετέχω στην επιτροπή διαχ/ση της ιστοσελίδας και δεν είμαι από τους διαχ/στές της] και κατά την γνώμη μου, και αυτοί, δεν έχουν επαρκή τέτοια γνώση σε αυτά, σαν την δική σου. Μας κρίνεις, τους κρίνεις, σύμφωνα με τις δικές σου γνώσεις και στάνταρ, [ακρίβεια, δεοντολογία κλπ] που κατά την γνώμη μου δεν τα έχουμε, οι περισσότεροι οι μετέχοντες στο ΔΣ του συνδέσμου μας. Χρήστο αυτοσχεδιάζουμε και προσπαθούμε για το καλό, να διατηρηθεί και να προχωρήσει ο σύνδεσμός μας στον χρόνο, μέχρι να βρεθούν, και άλλοι πατριώτες με φιλότιμο και γνώσεις να τον περπατήσουν λίγο καλύτερα στον χρόνο. Εσύ Χρήστο έχεις τις εμπεριστατωμένες γνώσεις σε όλα αυτά, καλό θα ήταν να μπεις στο ΔΣ. Για σένα αυτά είναι εύκολα για εμένα και για τους περισσότερους στο σημερινό ΔΣ νομίζω πως είναι δύσκολα, για μη πω σχεδόν ακαταλαβίστικα. Έλα Χρήστο να τα εφαρμόσει ο Σύνδεσμός μας αυτά τα ωραία!!!. Και να εκπαιδεύσεις και τους άλλους σε αυτά. Νομίζω ότι δεν θα κουραστείς περισσότερο από ότι τώρα, που καλοπροαίρετα προσπαθείς και μας συμβουλεύεις να μάθουμε να μπούμε σε καλύτερη σειρά και τάξη. Με φιλία και πατριωτική εκτίμηση. Γιάννης Σ τα Βέργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλήμέρα Γιάννη. Σε ευχαριστώ και εκτιμώ το ευγενικό σχόλιό σου. Καλή είναι και η αυτοκριτική που κάνεις. 'Εγραψα το παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε και να μην αυτοσχεδιάζετε, αλλά όλα τα μέλη του Δ.Σ αντί να το εκτιμήσετε αυτό, αποφασίσατε ομόφωνα... (είσαι και εσύ μέσα Γιάννη) να μην το δημοσιεύσετε και να το αρχειοθετήσετε.
    Μαζί με το κείμενο αυτό αρχειοθετήσατε και τις δύο προτάσεις που έκανα για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας. Συγχαρητήρια για την ομόφωνη απόφασή σας !
    Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
    Χρήστος Δημητρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία