Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

on Δημοσίευση σχολίου

Η Περιφέρεια ακυρώνει απόφαση Δ. Συμβουλίου Ηραίας

Αναδημοσίευση
Πηγή: Ιστοσελίδα Ψάρι Ηραίας
http://www.opsarion.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=1


Η Ηραία απασχολεί τελευταία την Περιφέρεια Πελοποννήσου όπως φαίνεται από τα έγγραφα που αναρτώνται στο διαδίκτυο – στα πλαίσια της διαφάνειας (!).

Προ ημερών δημοσιεύσαμε ακυρωτική απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής της Ηραίας, σήμερα δημοσιεύουμε ακυρωτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηραίας για το ποσό των 4.000,00 ευρώ (Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση).

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά φαίνεται πως ξύπνησε από τον λήθαργο έστω και την υστάτη ώρα. Και μάλλον, τώρα που αναλαμβάνει από την 1η του έτους καθήκοντα Περιφερειάρχη ο «δράκος» Πέτρος Τατούλης, θα έχουμε μεγάλες ανατροπές στη διασπάθιση δημόσιου χρήματος σε αμφιλεγόμενες και πρόχειρες εκδηλώσεις.

Στον Σερβαίϊκο δρόμο προς «της Γριάς τον Σωρό», έγιναν μεγάλα έργα αντιστήριξης του δρόμου με τόνους μπετόν !, με διαπλάτυνση του δρόμου και στρώση νέο ασφαλτόδρομου. Στο σημείο εκείνο υπήρχαν νεροφαγώματα που πράγματι κατέστρεφαν τον δρόμο. Το έργο λοιπόν ήταν απαραίτητο. Και έγινε. Πηγαίνετε όμως να το δείτε. Το τοιχίο αντιστήριξης είναι ολόκληρο ένα άχρηστο έργο αφού στην πρώτη βροχή δεν σταματά τα χώματα από την πλαγιά του βουνού που καλύπτουν το καινούριο οδόστρωμα. Δεν γνωρίζουμε το έργο αν είναι Δημοτικό, Νομαρχιακό, Περιφερειακό αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Εκείνοι που παρέλαβαν το πολυδάπανο αυτό έργο πως ακριβώς το παρέλαβαν; Είναι δυνατό να πληρώθηκε ο εργολάβος του έργου αυτού;

Στο λινκ εδώ η ακυρωτική απόφαση της Περιφέρειας στον Δήμο Ηραίας




Στο λινκ εδώ φωτογραφία από τον σερβαίϊκο δρόμο σε υψηλή ανάλυση, ανοίξτε το αρχείο με Photoshop ή Corel ή ζωγραφική του Office για καλύτερα αποτελέσματα.

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος





Share/Bookmark

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία