Διαδρομή προς το χωριό Σέρβου - Slideshow          ΧΔ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

on 1 Σχόλιο

Λάθος ή ανυπακοή ? Κανονισμός της ιστοσελίδας και η μη εφαρμογή του.

Διαβάζουμε στον Κανονισμό της ιστοσελίδας servou.gr που έχει εγκριθεί  από το Δ.Σ του Συνδέσμου Σερβαίων και έχει δημοσιευτεί όχι μόνο στην ιστοσελίδα αλλά και στην εφημερίδα "Αρτοζήνος" ότι
οι Διαχειριστές της ιστοσελίδας θα πρέπει να αναγράφουν το όνομα του αρθρογράφου ή το ψευδώνυμό του στην αρχή ή στο τέλος του άρθρου.


Σε πρόφατα δημοσιευθέντα άρθρα βλέπουμε να γράφεται το  όνομα του αρθρογράφου στον τίτλο του άρθρου. Αναφέρουμε τους τίτλους μερικών από τα άρθρα αυτά:

Προσκύνημα στο ιστορικό χωριό Αρτοζήνος και διάσχιση φαραγγιού Γκούρας. Άρθρο προέδρου Ομίλου Ευθ. Αποστολόπουλου

Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Γράφει ο Χ. Ι. Μαραγκός

8-2-11_Οι ρίζες των Σερβαίων (4). Δήμος Λυκουρίας. Μετανάστες. Χ. Αθ. Μαραγκού.
 
10-2-11_Μαστόρων μνήμες "Ο Παρασκευάς". Β. Κ. Σχίζα
 
Εδώ υπάρχει ένα θέμα που θα πρέπει να απαντηθεί... από το Δ.Σ του Συνδέσμου Σερβαίων.
Οταν ο Κανονισμός προβλέπει και ορίζει κάποια αρχή ή διαδικασία θα πρέπει αυτή να εφαρμόζεται υποχρεωτικά από όλους τους Διαχειριστές για λόγους ομοιομορφίας και τάξεως ή ο καθένας μπορεί να γράφει όπως θέλει και με τον τρόπο αυτό να ακύρώνεται η σημασία και η όποια αξία μπορεί να έχει ο Κανονισμός ?

Παρατηρούμε επίσης ότι σε δύο από τα ανωτέρω άρθρα στην αρχή του τίτλου αναγράφεται η ημερομηνία της δημοσίευσης.
Το ίδιο το σύστημα όμως είναι έτσι προγραμματισμένο ώστε να καταγράφει αυτόματα την ημεροχρονολογία της δημοσίευσης ακριβώς κάτω από τον τίτλο του άρθρου, συνεπώς η διπλή αναγραφή των ίδιων στοιχείων είναι ένας πλεονασμός, που στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεται και μάλλον οδηγεί σε αντιαισθητικό αποτέλεσμα.
 
Θα επιθυμούσαμε να έχουμε κάποια απάντηση από της πλευράς του Δ.Σ του Συνδέσμου (με την αναγραφή σχετικού σχολίου κάτω από το παρόν άρθρο) για την ενημέρωση τη δική μας αλλά και των πατριωτών και φίλων επισκεπτών του ιστολογίου μας.
 


Share/Bookmark

1 σχόλιο :

  1. Είχα παρατηρήσει στην ιστοσελίδα σας που πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη, ότι στον τίτλο υπάρχει δύο και τρείς φορές ο τίτλος καιτο όνομα του αρθρογράφου και επεξήγηση ή συμπλήρωση του τίτλου και είπα ότι οι άνθρωποι ερασιτέχνες είναι σιγά, σιγά αυτά θα τα ιδούνε και θα τα διορθώσουν, θα βρεθεί κάποιος φίλος τους δημοσιογράφος φιλικά να τους συμβουλεύσει αυτά να διορθώσουνε. Τώρα όπως λες υπάρχει και κανονισμός που αυτά προβλέπει, τότε είναι το περίεργο γιατί αυτά δεν τα εφαρμόζουνε; Κανονισμός σημαίνει κανόνας και κανόνας είναι ο χάρακας, ο Διαχειριστής αυτούς τους κανόνες εάν άθελά του ή ηθελημένα δεν εφαρμόζει, υπάρχει πρόβλημα που τώρα φαίνεται μικρό και αύριο θα μεγαλώσει. Και είναι ζημιά μεγάλη για την Αρκαδία μας από τα μικρά η ωραία ιστοσελίδα να χαλάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρτοζήνος το μυθικό βουνό




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επικοινωνία